Haderslev Parkgolf

 

En god nyhed for dig og Haderslev.

Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf.  

Beliggende: Højgårdvej 49. 6100 Haderslev.

 

Dette er vores nye telt som skal bookes.

Dette er vores nye telt som skal bookes når i skal holde jeres næste Golf Spillende Arrangement.

Teltet har plads til ca. 100 personer, og der bliver afholdt flere selskaber samtidig, og hvis man er flere end 80 personer kan man disponere over hele teltet.  Lejes ud 3-4 timer og 4-10 timer.

Book det ved Chr. Rifbjerg på 60144621.

 

Haderslev ParkGolf = Pay & Play = Bare mød op det står klar til jer.

Konceptet er Pay&Play, der er selvbetjening og det er meget enkelt, du bliver guidet igennem alle trin og får en udførlig skriftlig beskrivelse af ParkGolf baner og regler, så du ikke er i tvivl + der vil være et tlf. nr. til din hjælp.

Haderslev ParkGolf.  v. Christian Rifbjerg 60144621  

Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf.

Du må spille alle de spil du har lyst til, når entré er betalt, Velkommen.    

Åben 09.00 – 21.00.

Alle priser er inkl. moms.    Betalingen med Mobilepay 16 16 26 og kontanter eller book ovenfor.

PRIS for entré i Haderslev ParkGolf    
Haderslev ParkGolf entré pr. person. Voksen =   DKK 110,-
Haderslev ParkGolf entré pr. person, Barn 4-10 år =   DKK 60,-
Leje af Park Teltet = 3 – 4 timer      (Kun for betalende Golfspiller)   DKK 600,-
Leje af Park Teltet = 4 – 10 timer    (Kun for betalende Golfspiller)              DKK 1000,-

50% rabat til Skoleklasse sammen med lærer, der kan evt. udfærdiges EAN.Faktura.

Gælder KUN mandag til fredag fra kl. 9 til 12, og både Elever og Lærere betaler for entré, og får alle 50% rabat.

Dette aftales direkte med Chr. Rifbjerg på tlf. 60144621

 

Faktura gebyr 50kr

 

 

Tlf. 60144621

Firmaer & Større grupper & Skoler SKAL Booke i forvejen.     

Ring til Chr. Rifbjerg

 

Tlf. 60144621

I må spille Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf når i har betalt jeres entré, og benytte borde og bænke, og toilettet, vi har gode parkeringsmuligheder.

27 Baner med Japansk ParkGolf.

27 Baner med MiniGolf.

18 Baner med DiscGolf.

27 baner med FodboldGolf.

 

Haderslev Parkgolf

Nu kan du spille

Japansk ParkGolf

& MiniGolf

& DiscGolf

& FodboldGolf i Haderslev, en sjov og sund oplevelse for alle!

Haderslev ParkGolf åbnede 1. maj 2021 for publikum på Højgårdvej 49 6100 Haderslev.

Alle er velkommen til at få konkurrencegenet stimuleret.

Vi har Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf, så der er noget at vælge imellem.

Vi glæder os til at se mange bruge stedet, det vil sige både børn, unge og ældre, Haderslev ParkGolf både til konkurrence, hygge, leg og læring.

MiniGolf og Fodbod Golf det kender de fleste, Vores DiscGolf er på korte baner og rigtig sjovt.

 

Hvad er Japansk ParkGolf?
Japansk ParkGolf er en mellemting mellem minigolf og alm. golf. ParkGolf spilles, på mindre baner end en alm. golf, det svare til ca. 1/5 størrelse af alm. golf, så det er ikke nær så anstrengende / tidskrævende, som at spille alm. golf.
ParkGolf er oprindeligt et koncept fra Japan, og en spændende variation af golf. Som navnet siger, så spilles parkgolf i en park. Vi havde i forvejen anlagt parken rundt om Park2Night derfor var der ikke langt til at udbygge anlægget til ParkGolf & MiniGolf & FodboldGolf & DiscGolf, og nu tilplantet det kuperede området med mange forskellige planter, og vilde blomster med hensyn til eksisterende beplantning, så det lever op til at være en park, Parken er omkranset af høje træer og derfor ikke plaget af kraftig vind.

En runde parkgolf består af 9 huller hvor bolden skal slås i. En runde kaldes en sløjfe, og dem har vi hele 3 stk. af = 27 huller.

Parkgolf spilles med en bold på størrelse med en tennisbold, og man anvender samme kølle til alle slag. Pga. størrelsen kommer bolden aldrig højt op i luften, så der er ingen fare for vildfarne bolde. Banen er bygget op som en alm. golfbane med teested, fairway, rough, bunker og out-of-bound områder.

International Park Golf Association har sat øvre grænser for længden af parkgolfhuller og -baner. Den maksimale længde for et individuelt hul er 100 meter. En 9-hullers bane er begrænset til 500 meter eller derunder, og disse regler følges naturligvis hos Haderslev ParkGolf.

Parkgolf er nem at lære men svært at mestre, det vil du sande….

Pay & Play. = Betal entré og spil alt i parken.

Konceptet er Pay&Play, der er selvbetjening og det er meget enkelt, du bliver guidet igennem alle trin og får en udførlig beskrivelse af baner og regler, så du ikke er i tvivl + der vil være et tlf. nr. til din hjælp også.

I forbindelse med banerne har vi opstillet borde & bænke til grupper, som ønsker at komme og spille: ”Det kan være firmaet, naboerne, familien, foreningen, der er på udflugt,  div. grupper eller bare en flok venner, som gerne vil mødes ved en aktivitet, der stimulere så mange sanser som muligt, og hvor det sociale er i centrum. De kan så benytte vores bænke. Hvis der er mere krudt i benene, og snakketøjet, kan de efter en omgang parkgolf, gå en hyggelig og smuk tur, i Haderslev Vesterskov.

Haderslev ParkGolf er hermed en ny og spændende attraktion her i Sønderjylland både for dem, der blot vil prøve sig med parkgolf en enkelt gang og for de mere ’seriøse’ som har lyst og mulighed, til at spille flere gange om året.

 

Her er film til inspiration.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRuc9c2chV0&t=94s

 

https://www.youtube.com/watch?v=acHFmF8ecQ4&t=106s

 

SPILLEREGLER.

Der trækkes lod om hvem, der starter ved første hul. Herefter er det den person, som scorede færrest slag ved sidste hul, som starter.
Golfbolden skal placeres på teen ved første slag på hvert hul.
Luftslag giver 1 straffeslag.

”Out-of-bound” linie:

Hele golfanlægget er omkranset af hvide pinde, ”out-of-bound” pinde. Slår en spiller golfbolden over denne linie (det er forkanten af pindende, som danner linien) skal bolden lægges indenfor igen (en køllelængde fra linien og aldrig tættere på hullet), og man modtager 2 straffeslag.

”Out-of-bound” bede:

Spredt rundt mellem hullerne er der blomsterbede og solitære træer. Disse bede er ”out-of-bound” bede. Hvis bolden ligger i beddet (altså på den brune jord), skal golfbolden lægges en køllelængde ud (aldrig tættere på hullet), og man modtager 2 straffeslag. Hvis en bold rammer en medspillers bold, skal den bold, der bliver ramt, genplaceres. Hvis en medspillers bold er i fare for at blive ramt, kan man bede medspilleren om at spille sin bold først eller lægge den en køllelængde væk. Husk at lægge bolden tilbage, når bolden skal spilles.
Når et hul er færdigspillet fortsætter man ad stien til næste hul, før scoren noteres på scorekortet.
Den, der kommer igennem 9 huller i færrest slag, har vundet.