ParkGolf

!!! Vi Har åbent !!! Kom og spil.

En god nyhed for dig og Haderslev.

Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf.  

Beliggende: Højgårdvej 49. 6100 Haderselv.

 

Pay & Play = Bare mød op det står klar til jer.

Konceptet er Pay&Play, der er selvbetjening og det er meget enkelt, du bliver guidet igennem alle trin og får en udførlig beskrivelse af baner og regler, så du ikke er i tvivl + der vil være et telefon nummer til din hjælp.

Haderslev ParkGolf.  v. Christian Rifbjerg 60144621  

Prisen for Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf.

Du må spille alle de spil du har lyst til, Velkommen.    

Åben 09.00 – 21.00.

Alle priser er inkl. moms.    Betalingen med Mobilepay 161626 og kontanter.

PRIS for entré i Haderslev ParkGolf 3-10 ÅR 11+ ÅR / Voksen
ParkGolf & Minigolf & DiscGolf,   pr. person. DKK 50,- DKK 100,-
Personligt 10 turs kort. DKK 450,- DKK 900,-
Sæsonkort. Forudsætter du stiller med eget udstyr.   DKK 1600,-
Køb af komplet udstyr til ParkGolf til 1 person.   DKK 1800,-
-10% rabat til Grupper over 20 personer    DKK 90,-
Grupper 20+ skal ringe i forvejen til Chr. Rifbjerg  

Tlf. 60144621

I må spille både Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf når i har betalt jeres entré, og benytte borde og bænke, og toilettet, vi har også gode parkerings muligheder.

27 Baner med Japansk ParkGolf.

18 Baner med MiniGolf.

18 Baner med DiscGolf.

18 baner med FodboldGolf.

 

Haderslev Parkgolf

Nu kan du spille Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf i Haderslev, en sjov og sund oplevelse for alle! Haderslev ParkGolf åbnede 1. maj 2021 for publikum lige Nord for Haderslev på Højgårdvej 49 6100 Haderslev.

Alle er velkommen til at få konkurrencegenet stimuleret. Vi har Japansk ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf & FodboldGolf, så der er noget at vælge imellem.
Vi glæder os til at se mange bruge stedet, det vil sige både børn, unge og ældre, Haderslev ParkGolf både til konkurrence, hygge, leg og læring.

MiniGolf det kender de fleste, DiscGolf er på store baner og rigtig sjovt.

 

Hvad er Japansk ParkGolf?
Japansk ParkGolf er en mellemting mellem minigolf og alm. golf. ParkGolf spilles, på mindre baner end en alm. golf, det svare til ca. 1/5 størrelse af alm. golf, så det er ikke nær så anstrengende / tidskrævende, som at spille alm. golf.
ParkGolf er oprindeligt et koncept fra Japan, og en spændende variation af golf. Som navnet siger, så spilles parkgolf i en park. Vi havde i forvejen anlagt parken rundt om Park2Night derfor var der ikke langt til at udbygge anlægget til ParkGolf & MiniGolf & DiscGolf, og nu tilplantet det kuperede området med mange forskellige planter, og vilde blomster med hensyn til eksisterende beplantning, så det lever op til at være en park, Parken er omkranset af høje træer og derfor ikke plaget af kraftig vind.

En runde parkgolf består af 9 huller hvor bolden skal slås i. En runde kaldes en sløjfe, og dem har vi hele 3 stk. af = 27 huller.

Parkgolf spilles med en bold på størrelse med en tennisbold, og man anvender samme kølle til alle slag. Pga. størrelsen kommer bolden aldrig højt op i luften, så der er ingen fare for vildtfarende bolde. Banen er bygget op som en alm. golfbane med teested, fairway, rough, bunker og out-of-boundd områder.

International Park Golf Association har sat øvre grænser for længden af parkgolfhuller og -baner. Den maksimale længde for et individuelt hul er 100 meter. En 9-hullers bane er begrænset til 500 meter eller derunder, og disse regler følges naturligvis hos Haderslev ParkGolf.

Parkgolf er nem at lære men svært at mestre, det vil du sande….

Pay & Play. = Betal entré og spil alt i parken.

Konceptet er Pay&Play, der er selvbetjening og det er meget enkelt, du bliver guidet igennem alle trin og får en udførlig beskrivelse af baner og regler, så du ikke er i tvivl + der vil være et telefon nummer til din hjælp også.

I forbindelse med banerne har vi opstillet borde & bænke til grupper, som ønsker at komme og spille: ”Det kan være firmaet, naboerne, familien, foreningen, der er på udflugt,  div. grupper eller bare en flok venner, som gerne vil mødes ved en aktivitet, der stimulere så mange sanser som muligt, og hvor det sociale er i centrum. De kan så benytte vores bænke. Hvis der er mere krudt i benene, og snakketøjet, kan de efter en omgang parkgolf, gå en hyggelig og smuk tur, i Haderslev Vesterskov.

Haderslev ParkGolf er hermed en ny og spændende attraktion her i Sønderjylland både for dem, der blot vil prøve sig med parkgolf en enkelt gang og for de mere ’seriøse’ som har lyst og mulighed, til at spille flere gange om året, idet der vil være mulighed for både at købe 10 turs kort, og sæsonkort.

Dengang i 2015 da vi købte ejendommen, havde vi fra begyndelsen en plan om at anlægge en mini Camping plads ved stuehuset, og en Autocamper plads på den tilhørende mark over for stuehuset. Den plan er blevet en realitet, og rundt om Autocamper pladsen, er der blevet plads til Haderslev ParkGolf, banerne er ikke kun til campister, men til alle, ung som gammel.

 

Her er film til inspiration.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRuc9c2chV0&t=94s

 

https://www.youtube.com/watch?v=acHFmF8ecQ4&t=106s

 

SPILLEREGLER.

Der trækkes lod om hvem, der starter ved første hul. Herefter er det den person, som scorede færrest slag ved sidste hul, som starter.
Golfbolden skal placeres på teen ved første slag på hvert hul.
Luftslag giver 1 straffeslag.

”Out-of-bound” linie:

Hele golfanlægget er omkranset af hvide pinde, ”out-of-bound” pinde. Slår en spiller golfbolden over denne linie (det er forkanten af pindende, som danner linien) skal bolden lægges indenfor igen (en køllelængde fra linien og aldrig tættere på hullet), og man modtager 2 straffeslag.

”Out-of-bound” bede:

Spredt rundt mellem hullerne er der blomsterbede og solitære træer. Disse bede er ”out-of-bound” bede. Hvis bolden ligger i beddet (altså på den brune jord), skal golfbolden lægges en køllelængde ud (aldrig tættere på hullet), og man modtager 2 straffeslag. Hvis en bold rammer en medspillers bold, skal den bold, der bliver ramt, genplaceres. Hvis en medspillers bold er i fare for at blive ramt, kan man bede medspilleren om at spille sin bold først eller lægge den en køllelængde væk. Husk at lægge bolden tilbage, når bolden skal spilles.
Når et hul er færdigspillet fortsætter man ad stien til næste hul, før scoren noteres på scorekortet.
Den, der kommer igennem 9 huller i færrest slag, har vundet.

Det koster 100 kr. pr person at spille i Haderslev parkgolf en gang, inkl. leje af udstyr.

Det koster 900 kr. for et personligt 10 turs kort, inkl. leje af udstyr. ( Du spare derved 10%)

Det koster 1600 kr for et personligt sæsonkort, forudsætter at du stiller med eget udstyr. ( udstyr kan købes i CamperParken for 1800 kr. )

 
 
 
 

Golfspiller (incl. 6 kroge) wallsticker